Du valgte problemet: Jeg kan ikke logge inn i Steam-klienten
Steam-klienten
Steam-klienten får tilgang til Steam-kontoen på en annen måte enn nettleseren. Gå gjerne gjennom artikkelen om feilsøking av nettverkstilkoblingen for å sikre at nettverkskonfigurasjonen er kompatibel med Steam.

Andre programmer på datamaskinen kan forstyrre Steam. Gå gjerne gjennom artikkelen om programmer som kan forstyrre Steam.

Hvis du fortsatt har problemer med å koble til Steam, så er det mulig at Steam er under vedlikehold eller at det er et problem med ditt lokale nettverk eller internettleverandøren. I så fall må du kanskje vente et par timer og prøve igjen.
Feilsøking av nettverkstilkoblingen Programmer som kan forstyrre Steam
Slipp filer her for å vedlegge dem i forespørselen
Trinn 1
Trinn 2