Hvad gør jeg, hvis min Steam-konto bliver stjålet?

Hvis din Steam-konto er blevet stjålet eller hijacked, så bør du gennemgå trinnene nedenfor, før du gendanner din konto, for at sikre, at kontoen ikke bliver stjålet igen.

Trin 1 - Scan din computer

Virusser, keyloggers, spyware og anden skadelig kode kan stjæle dit Steam-kontonavn og din adgangskode. Før du nulstiller din Steam-kontos adgangskode bør du køre virus- og spyware-skannere for at sikre, at disse programmer ikke befinder sig på din computer.

Trin 2 - Skift din e-mails adgangskode

Steam-konti kompromitteres ofte efter en tilknyttet e-mailadresse er blevet hacket. Skift adgangskoden til din e-mailkonto for at sikre at en hijacker ikke kan stjæle din Steam-konto en anden gang, eller forstyrre evt. hjælp fra Steam Support.

Og som altid...
Del ikke din adgangskode

Giv aldrig din Steam-kontoadgangskode til en ven eller andre, der beder om den. Repræsentanter fra Steam Support vil aldrig spørge efter din adgangskode.

Brug officielle Steam-hjemmesider

Indtast kun din adgangskode på officielle Steam-websteder såsom steampowered.com og steamcommunity.com.

Hvis du mistænker, at en hjemmeside, som beder om dine login-oplysninger, ikke er en officiel Steam-side, så indtast ikke dine oplysninger på siden og se bort fra den.

Lær mere om hvordan du sikrer din konto

Du kan finde flere informationer om, hvordan du sikrer din konto og beskytter dig selv mod konto-hijacking og phishing ved at besøge Steam Supports kontosikkerhedsanbefalinger.

Gendan min konto

Når du er sikker på, at både computeren, du bruger, og din e-mailkonto er sikker, så kan du gendanne din Steam-konto ved at ændre din adgangskode.

Nulstil min adgangskode