Hvad kan vi hjælpe med?
Vælg den enhed eller funktion, som du har problemer med. Du bliver sendt over til en fejlfindingsartikel, hvor du kan åbne en supportsag, hvis vi har brug for flere oplysninger for at hjælpe dig.

Basisstationer og Lighthouse-sporing Valve Index-headset Valve Index-controllere SteamVR- og statusmonitor Kontakt Steam Support Jeg har brug for hjælp med betaling eller forsendelse
Træk filer hertil for at vedhæfte dem til din anmodning
Trin 1
Vedhæft venligst en SteamVR-systemrapport.

• Start SteamVR fra dit skrivebord
  • I SteamVR-vinduet skal du vælge menupunktet SteamVR
  • Vælg Opret systemrapport
  • Vælg Gem til fil nederst til højre af skærmen
  • Vedhæft filen til din sag
Trin 2
Hvis du ønsker at vedhæfte en fil eller et skærmbillede til din hjælpeanmodning, bedes du benytte Steam-klienten eller opdatere din webbrowser.