Kuinka voimme auttaa?
Valitse laite tai toiminto, jonka kanssa sinulla on ongelma. Sinulle lähetetään tämän jälkeen vianmääritysartikkeli, josta voit avata tukipyynnön, jos tarvitsemme lisätietoa, jotta voimme auttaa sinua.

Tukiasema ja Lighthouse-jäljitys Valve Index -virtuaalitodellisuuslasit Valve Index -ohjaimet SteamVR ja tilamonitori Ota yhteyttä Steamin tukeen Tarvitsen apua maksamisessa tai postittamisessa
Liitä SteamVR-järjestelmäraportti.

• Käynnistä SteamVR työpöydältäsi
  • Valitse SteamVR-pudotusvalikko SteamVR-ikkunassa
  • Valitse Luo järjestelmäraportti
  • Valitse Tallenna tiedostoon ruudun oikeasta alalaidasta
  • Liitä tiedosto tukipyyntöösi