Kuinka voimme auttaa?
Valitse laite tai toiminto, jonka kanssa sinulla on ongelma. Sinulle lähetetään tämän jälkeen vianmääritysartikkeli, josta voit avata tukipyynnön, jos tarvitsemme lisätietoa, jotta voimme auttaa sinua.

Tukiasema ja Lighthouse-jäljitys Valve Index -virtuaalitodellisuuslasit Valve Index -ohjaimet SteamVR ja tilamonitori Ota yhteyttä Steamin tukeen Tarvitsen apua maksamisessa tai postittamisessa
Pudota tiedostot tänne liittääksesi ne tukipyyntöösi
Vaihe 1
Liitä SteamVR-järjestelmäraportti.

• Käynnistä SteamVR työpöydältäsi
  • Valitse SteamVR-pudotusvalikko SteamVR-ikkunassa
  • Valitse Luo järjestelmäraportti
  • Valitse Tallenna tiedostoon ruudun oikeasta alalaidasta
  • Liitä tiedosto tukipyyntöösi
Vaihe 2
Jos tahdot liittää tiedoston tai kuvakaappauksen tukipyyntöösi, käytä siihen Steam-asiakasohjelmaa tai päivitä nettiselaimesi.
Hae tiedostoa liittääksesi sen tähän tai vedä ja pudota se tänne.