Vad kan vi hjälpa till med?
Välj enheten eller funktionen som du har problem med. Du kommer att vidarebefordras till en felsökningsartikel där du kommer att ha möjligheten att påbörja ett supportärende om vi behöver mer information för att hjälpa dig.

Basstationer och Lighthouse-spårning Valve Index-headset Valve Index-kontroller SteamVR och statusövervakare Kontakta Steam Support Jag behöver hjälp med betalning eller frakt
Släpp filer här för att bifoga dem till din begäran
Steg 1
Vänligen bifoga en SteamVR-systemrapport.

• Från skrivbordet, starta SteamVR
  • I SteamVR-fönstret, välj SteamVRs rullgardinsmeny
  • Välj Skapa systemrapport
  • Välj Spara till fil i det nedre högra hörnet
  • Bifoga din fil med ditt ärende
Steg 2