Vad kan vi hjälpa till med?
Välj enheten eller funktionen som du har problem med. Du kommer att vidarebefordras till en felsökningsartikel där du kommer att ha möjligheten att påbörja ett supportärende om vi behöver mer information för att hjälpa dig.

Basstationer och Lighthouse-spårning Valve Index-headset Valve Index-kontroller SteamVR och statusövervakare Kontakta Steam Support Jag behöver hjälp med betalning eller frakt
Besök iFixit för delar och reparationsmanualer
Släpp filer här för att bifoga dem till din begäran
Steg 1
Bifoga en SteamVR-systemrapport.

• Starta SteamVR från skrivbordet.
  • Se till att VR-enheterna är anslutna till värddatorn och strömsladdarna.
  • Om möjligt, se till att kontrollerna är påslagna och parkopplade.
  • Välj rullgardinsmenyn för SteamVR i SteamVR-fönstret.
  • Välj Skapa systemrapport.
  • Välj Spara till fil i det nedre högra hörnet på skärmen.
  • Bifoga filen med ditt ärende.
Steg 2
Ange din e-postadress så att vi kan kommunicera med dig.
Om ditt problem kräver reservdelar eller att hela produkten ersätts, ange din leveransadress nedan.
Index-headset: Inuti visiret på vänster sida, under ansiktskudden. Börjar med ”AU”.
Index-kontroll: På insidan av sensorarmens hölje. Börjar med ”FKL” eller ”FKR”.
Index basstation: Uppe till höger på baksidan. Börjar med ”FB”.