Je selecteerde het onderwerp: Ik heb een probleem met Big Picture

STEAM

BIG PICTURE-MODUS

ONDERSTEUNING

Big Picture-modus
Big Picture is een modus van Steam die is ontworpen voor gebruik op de tv met een spelcontroller, zodat je vanaf je eigen comfortabele bank kunt genieten van Steam. Met een druk op de knop verandert Steam in een beeldvullende gebruikersinterface die compleet opnieuw ontworpen is voor betere leesbaarheid en interactie op de tv. Het kan ook op je normale computerscherm worden gebruikt.

Als je problemen ondervindt bij het gebruik van de Big Picture-modus kun je onze veelgestelde vragen over Big Picture lezen voor meer informatie. Neem gerust contact met ons op als je verdere vragen hebt.
Veelgestelde vragen over Steams Big Picture-modus
Zet hier bestanden neer die je aan je verzoek wilt toevoegen

Meegestuurde informatie over je systeem om te helpen je probleem op te lossen:

• Merk en model computer
  • Soort computer (desktop of laptop)
  • Merk en model CPU
  • CPU-snelheid, aantal kernen en informatie over ondersteunende instructiesets
  • Geïnstalleerde hoeveelheid systeem-RAM
  • Soort bestandssysteem voor de Steam-installatiemap
  • Totale en vrije ruimte harde schijf
  • Taal Steam-client
  • Versie en type besturingssysteem
  • Merk en model GPU
  • Stuurprogrammaversie GPU
  • Hardware-informatie GPU
  • Aantal weergaveapparaten en dimensies
  • DirectX- en/of OpenGL-versie en functie-ondersteuning
  • Aantal apparaten met aanraakinvoer
  • Aantal gamepads/joysticks
  • Statusinformatie Steam-dienst
  • Steam-installatiepad
  • Steam-logboekbestanden
  • Recente Windows-gebeurtenislogboekvermeldingen voor toepassingsfouten en Windows Foutrapportage (crashinformatie spel/toepassing)
  • Minidump-/crashbestanden met gedeeltelijke geheugeninhoud voor Steam en spellen die Steam voor het melden van crashes gebruiken

We verzamelen deze informatie om te helpen om problemen die klanten ondervinden op te lossen. Steam respecteert je privacy en we zullen je systeemrapport 60 dagen nadat je hulpverzoek is gesloten verwijderen.

Stap 1

Om de oorzaak van je probleem vast te stellen moet de Steam-client je computer om informatie over de hardware en systeemfouten van je computer vragen. Deze informatie bevat dingen zoals de versies van je grafische stuurprogramma's, systeemspecificaties, beschikbare schijfruimte, Steam-logboekbestanden en crashgeschiedenis van toepassingen, waaronder minidumpbestanden voor Steam en een aantal spellen. (Bekijk hier een volledige lijst.)

Dit hulpverzoek moet vanuit de Steam-client worden ingediend.

Annuleren   De Steam-client starten