Du har valt problemet: Jag har problem med Big Picture

STEAM

STORBILDSLÄGE

SUPPORT

Storbildsläge
Big Picture är ett läge i Steam utformat för användning med din TV och spelkontroll, så du kan spela Steam-spel i din soffa. Med ett knapptryck visar Steam ett fullskärmsgränssnitt som har omarbetats helt för läsbarhet och interaktion på TV. Det kan även användas på din vanliga datorskärm.

Om du har problem när du använder storbildsläget, se vår FAQ om storbildsläget för mer information. Kontakta oss gärna om du har fler frågor.
Steams storbildsläge - Vanliga frågor
Släpp filer här för att bifoga dem till din begäran

Systeminformation inkluderad för att hjälpa lösa ditt problem:

• Datortillverkare och -modell
  • Datortyp (Desktop eller Laptop)
  • Processortillverkare och -modell
  • Processorns hastighet, antal kärnor och information om stöd för instruktionsuppsättningar
  • Installerat system-RAM
  • Typ av filsystem för Steams installationsmapp
  • Hårddiskens totala och lediga utrymme
  • Språk i Steam-klienten
  • Operativsystemets typ och version
  • Grafikkortstillverkare och -modell
  • Grafikdrivrutinens version
  • Grafikkortets hårdvaruinformation
  • Antal skärmar och storlekarna på varje
  • DirectX- och/eller OpenGL-version och funktionssupport
  • Antal pekbaserade enheter
  • Antal spelkontroller/joysticks
  • Statusinformation från Steam Service
  • Steams installationsväg
  • Steam-loggfiler
  • Nyliga poster i Windows händelseloggar för programfel och Windows felrapportering (spel/app-kraschinformation)
  • Minidump/krash-filer som innehåller delvis minnesinnehåll för Steam och spel som använder Steam för krashrapportering

Vi samlar in denna information för att hjälpa med att lösa kunders problem. Steam respekterar din integritet och kommer ta bort systemrapporten 60 dagar efter att din hjälpförfrågan stängts.

Steg 1

För att hitta orsaken till ditt problem, måste Steam-klienten fråga din dator om information om din dators hårdvara och systemfel. Denna information innehåller bland annat dina grafik-drivrutinsversioner, systemspecifikationer, tillgängligt lagringsutrymme, Steams loggfiler, och historik över programkrasher bland annat minidump-filer för Steam och vissa spel (se en fullständig lista här).

Hjälpförfrågan måste skickas från Steam-klienten.

Avbryt   Starta Steam-klienten