Du valgte problemet: Jeg har problemer med Big Picture

STEAMS

BIG PICTURE-MODUS

KUNDESTØTTE

Big Picture-modus
Big Picture er en modus for Steam som er designet for å brukes med TV-en og en spillkontroller, så du kan nyte Steam-spillene fra sofaens komfort. Med bare et knappetrykk, viser Steam et brukergrensesnitt som er designet helt på nytt for lesbarhet og samspill med TV-en. Den kan også brukes på en vanlig dataskjerm.

Hvis du har problemer med å bruke Big Picture-modusen, gå gjerne gjennom ofte stilte spørsmål om Big Picture for mer informasjon. Kontakt oss gjerne om du har andre spørsmål.
Ofte stilte spørsmål om Steams Big Picture-modus
Slipp filer her for å vedlegge dem i forespørselen

Systemopplysninger inkludert for å hjelpe med å løse problemet:

• Datamaskinmerke og modell
  • Datamaskintype (stasjonær eller bærbar)
  • Prosessormerke og modell
  • Prosessorhastighet, antall kjerner og støtteinformasjon om instruksjonssett
  • Installert RAM (system)
  • Filsystemtype for Steams installasjonsmappe
  • Samlet harddiskplass og ledig harddiskplass
  • Steam-klientens språk
  • Type operativsystem og versjon
  • Skjermkortmerke og modell
  • Skjermkortets driverversjon
  • Skjermkortets maskinvareinformasjon
  • Antall skjermenheter og størrelsen på hver
  • Versjons- og funksjonsstøtte for DirectX og/eller OpenGL
  • Antall berøringsinndataenheter
  • Antall spillkontrollere/styrespaker
  • Statusinformasjon om Steam-tjenesten
  • Steams installasjonssti
  • Steam-loggfiler
  • Nylige oppføringer i hendelsesloggen i Windows for programfeil og Windows-feilrapportering (informasjon om spill-/programkrasj)
  • Minidump-/krasj-filer inneholder delvis minneinnhold for Steam og spill som bruker Steam for krasjrapportering.

Vi samler inn disse opplysningene for å kunne hjelpe kunder med å løse problemer. Steam respekterer personvernet ditt og vi vil slette systemrapporten 60 dager etter at forespørselen er lukket.

Trinn 1

For å finne ut årsaken til problemet, må Steam-klienten be datamaskinen om opplysninger om datamaskinens maskinvare og systemfeil. Disse opplysningene inneholder data som skjermkortets driverversjon, systemspesifikasjoner, ledig lagringsplass, Steam-loggfiler og historikk over programkrasj, slik som minidump-filer for Steam og noen spill (se en fullstendig liste her).

Denne støtteforespørselen må sendes fra Steam-klienten.

Avbryt   Start Steam-klienten